Μονή Ζυγού:Καταξιωμένοι σεφ μαγειρεύουν "μοναστηριακά"
Για πρώτη φορά η ιστορική Μονή Ζυγού του Αγίου Όρους ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται καταξιωμένους σεφ που μαγειρεύουν μοναστηριακά φαγητά.
Για πρώτη φορά η ιστορική Μονή Ζυγού του Αγίου Όρους ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται καταξιωμένους σεφ που μαγειρεύουν μοναστηριακά φαγητά.
H Έκθεση “Κρήτη με τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας” επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας, τα κρητικά προϊόντα στον εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ – Helexpo.
Σημαντικές διακρίσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό της
Η αγαπημένη μας chef Αργυρώ Μπαρμπ
Βρεθήκαμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη στο Σεργιάνι της Ανατολής για να απολαύσουμε τις γεύσεις του παλιού μας φίλου του Θόδωρου του Ποιμενίδη γνωστού επιχειρηματία και δημιουργού πολλών επιτυχημένων χώρων στη νύχτα της Θεσσαλονίκης....στην παρέα μας και
Το φιλικό κλίμα στο κλασικό ελληνικό εστιατόριο με το όνομα βγαλμένο από παραμύθι, είναι ένας παράγοντας που καλλιεργήθηκε εξαρχής από τον σεφ και ιδιοκτήτη του καταστήματος, Δήμο Καλαϊτσίδη.
Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι γεύσεις και τα αρώματα της μακεδονικής κουζίνας ταξίδεψαν στην Ευρώπη, μέσα από τη συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής (
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να γνωρίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες τη Μακεδονική Κουζίνα